Wie ben ik?

OVER BY DEB DESIGN INTERIEURADVIES & STYLING

BY DEB DESIGN2018-10-25T19:15:03+00:00

Even voorstellen

Ik ben Debby Klein Schiphorst, grafisch ontwerper, interieuradviseur en interieurstylist. Met verbeeldingskracht en vindingrijkheid iets creëren wat er nog niet is vormt de rode draad in mijn leven. Al sinds mijn afstuderen aan het Grafisch Lyceum Amsterdam zet ik ieder zintuig in om ideeën op te doen voor grafische creaties. Vandaag de dag werk ik als ontwerper bij reclamebureau OPZET.

Ik hou van mijn werk als grafisch ontwerper, maar mijn passie voor interieur en styling laaide ook steeds hoger op! Ken je dat gevoel, dat je op een dag een berg werk verzet, terwijl je zachtjes wat voor je uit neuriet? In die stemming ben ik als ik van mijn huis een gezellig thuis maak, want daar geniet ik van. Een veilige haven creëren waar ik samen met mijn gezin, vrienden en familie geniet van de Italiaanse keuken, mijn lijfspreuk is niet voor niets La dolce vita, ofwel het goede leven.

Als je iets heel graag wilt, komt dit gevoel steeds weer naar boven. Klaarwakker wist ik: ik ga meer met mijn passie doen! Waarom niet ook andere mensen laten genieten van hun ruimte om in te leven met behulp van mijn aanbevelingen? Dat is voor mij ook La dolce vita! Om dit waar te maken heb ik in 2009 met succes een opleiding binnenhuisarchitectuur afgerond en sindsdien geef ik particulier en zakelijk passend interieur- en stylingadvies.

Als grafisch ontwerper houd ik uiteraard van verrassende, eigentijdse creaties. Dankzij mijn ervaring in de grafische sector denk ik buiten de gebaande paden en luister ik tussen de regels door naar de wensen van opdrachtgevers. Deze wensen vertaal ik naar creatieve en concrete oplossingen om zo de persoonlijke band met jouw leefruimte te verstevigen. Kortom, met oog voor detail creëren jij en ik samen de juiste sfeer zonder iets aan functionaliteit te verliezen.

Heb je hulp nodig bij je interieur? By Deb design gaat graag aan de slag!

Soms heb je van die dromen die je wakker houden, tot je ze uitvoert.

– LOESJE

Heb je hulp nodig?

IK DOE MET JE MEE VAN INTERIEURONTWERP TOT HARMONIEUS TOTAALCONCEPT

Samen bespreken we wat echt belangrijk voor je is. De uitganspunten voor het interieuradvies worden zo helder en concreet. By Deb design laat je wensen in stijl tot leven komen. Mijn kracht ligt in het combineren van jouw visie met mijn creatieve inslag. Interesse?

MAAK EEN AFSPRAAK