Project Description

De wens

Een keuken met een strakke uitstraling, met meer aanrechtruimte en plek voor een oven en magnetron.

Het advies

De oorspronkelijke keuken was recht. Door de toegang van de huiskamer naar de keuken kleiner te maken, werd er ruimte gecreeërd om er een L-keuken van te maken.

Aan de korte zijde zit een kolom waarin de oven en magnetron mooi boven elkaar geplaatst zijn met onder en boven opbergruimte. Aan de lange zijde is daardoor genoeg ruimte voor een groot gasfornuis met vier pitten met wokbrander.

De koel-/vriescombinatie is weggewerkt in een bestaande nis tegenover het aanrecht naast de keukendeur. Door te kiezen voor een hoogglans greeploze keuken in combinatie met een verdikt zwart granieten aanrechtblad krijgt de keuken een strakke uitstraling.

wat kost het?

Heb je hulp nodig?

IK DOE MET JE MEE VAN INTERIEURONTWERP TOT HARMONIEUS TOTAALCONCEPT

Samen bespreken we wat echt belangrijk voor je is. De uitganspunten voor het interieuradvies worden zo helder en concreet. By Deb design laat je wensen in stijl tot leven komen. Mijn kracht ligt in het combineren van jouw visie met mijn creatieve inslag. Interesse?

MAAK EEN AFSPRAAK