Restyling huiskamer in IJmuiden2018-10-17T19:46:51+00:00

Project Description

De wens

Nieuwe indeling en kleuradvies.

Het advies

De koloniale meubelen zijn vervangen door frisse off-white meubelen. Voor de donkerbruine bank met hoge leuningen is een moderne bank in antraciet kleur met lage leuningen in de plaats gekomen. Op deze manier oogt de ruimte groter.
Als basis is er gekozen voor de kleuren antraciet, off-white en zwart met als kleuraccent baby roze, zodat het contrast tussen off-white en zwart verzacht wordt. Doordat er een neutraal kleurenpallet als basis is gekozen is het in de toekomst vrij makkelijk om d.m.v. kleine veranderingen de woonkamer een nieuwe uitstraling te geven. Zo hoeven alleen de lichtroze accessoires vervangen te worden voor een andere kleur en er ontstaat weer een nieuwe sfeer.

Er was nog een wens, namelijk: een eigen hoek voor het dochtertje. De speelhoek heeft rood als extra accentkleur meegekregen, aangezien de slaapkamer van de dochter lichtroze en rood als basiskleuren heeft. Mocht ze straks ouder zijn en dus meer boven gaan spelen, dan passen deze meubeltjes prima in haar kamer.

bank: kivik 3-zitsbank ikea.

fauteuils: privé bezit.

wat kost het?

Heb je hulp nodig?

IK DOE MET JE MEE VAN INTERIEURONTWERP TOT HARMONIEUS TOTAALCONCEPT

Samen bespreken we wat echt belangrijk voor je is. De uitganspunten voor het interieuradvies worden zo helder en concreet. By Deb design laat je wensen in stijl tot leven komen. Mijn kracht ligt in het combineren van jouw visie met mijn creatieve inslag. Interesse?

MAAK EEN AFSPRAAK