Restyling woonkamer in Hoofddorp2018-10-12T19:21:26+00:00

Project Description

De wens

Neutrale basis met kleur accenten. Bij de eethoek een bank tegen de muur en een zithoek met de tv centraal op de muur en de mogelijkheid om extra zitplekken te creëren. Ook wilde ze graag dat haar piano een plekje kreeg.

De bewoonster wilde graag een aantal van haar zelfgemaakte schilderijen terug laten komen. Een salontafel was ook niet nodig, gezien de geringe ruimte van de woonkamer.

VoorNa

Het advies

De eettafel staat in het verlengde van de keuken met de bank langs de muur. Deze lange muur is in een licht grijze kleur geschilderd. De tegenovergestelde muur, waar de tv hangt, in de zithoek is in een donkergrijze kleur geschilderd om contrast aan te brengen in het interieur. Oude houten krukjes staan gegroepeerd bij elkaar en kunnen gepakt worden als bijzettafel. De onderkant van de poten zijn wit geschilderd om zo een eigentijds accent aan te brengen. Kleuraccenten (overwegend rood) zijn aangebracht d.m.v. kussens, vloerkleed en schilderijen aan de muur.

wat kost het?

Heb je hulp nodig?

IK DOE MET JE MEE VAN INTERIEURONTWERP TOT HARMONIEUS TOTAALCONCEPT

Samen bespreken we wat echt belangrijk voor je is. De uitganspunten voor het interieuradvies worden zo helder en concreet. By Deb design laat je wensen in stijl tot leven komen. Mijn kracht ligt in het combineren van jouw visie met mijn creatieve inslag. Interesse?

MAAK EEN AFSPRAAK